
Postauksen kuvat ovat muutaman viikon takaisilta neljännesvuosisata-syntymäpäiviltäni. Tarjoilu koostui hyväksi havaituista klassikoista ja yhdestä hybridiviritelmäkakusta. Taiteilin pohjan viime kesänä Norjan reissulta tarttuneista banaani- ja suklaalevitteistä joita ei Suomesta löydä, joten reseptiä lienee turha jakaa. Väliin laitoin herukka-taatelimössöä ja päälle cashew-avokado-carobvaahdon sekä mansikoita. Toimi!
Toisena kakkuna tarjoiltiin myös edellisessä postauksessa mainittua porkkanakakkua. Kaksi kakkua sujahti vieraiden suuhun tuosta vain. Muina makeina herkkuina toimivat raw-herukkaleivokset sekä kookos-mantelikuutiot.

Koetan kesän kunniaksi vähän ryhdistäytyä ja saada seuraavan postauksen aikaan ennen blogin yksivuotissynttäreitä!
Ai mitä herkkuja. Odottelen jatkoa. :)
VastaaPoista