perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kestit ja raw-viikot

Viime viikonloppuna juhlistimme talouden toisen osapuolen syntymäpäiviä pyöräyttämällä parit piirakat ja kutsumalla muutaman vieraan nauttimaan niistä kanssamme.

Molempien luomusten reseptit olivat tällä kertaa Saara Törmän Saa vaivata -nimisestä kirjasesta. Kaikki ohjeet, joita olemme tuosta sympaattisestä opuksesta kokeilleet, ovat olleet onnistuneita. Kuvassa näkyvän Roskapiirakan ohjeen löytää myös täältä. Makean herkun virkaa toimitti tällä kertaa Oodi viidelle porkkanalle — tällä ohjeella ei voi epäonnistua! Kyseisen porkkanakakun resepti löytyy monestakin blogista, esimerkiksi Chocochilistä.

Tällä viikolla olenkin sitten puuhastellut hieman toisenlaisten ruokien parissa; lähdin nimittäin mukaan Moments-blogin Katjan haasteeseen.

En ole koskaan syönyt noin pitkään pelkkää kypsentämätöntä ruokaa, joten päätin ihan mielenkiinnosta kokeilla, miten se sujuisi. Tänään on meneillään neljäs päiväni Katjan ideoimilla aterioilla. On hauskaa, kun joku muu on miettinyt syömiset valmiiksi! Mitään sen kummempia olotilanmuutoksia ei ainakaan toistaiseksi ole ilmaantunut, mitä nyt normaalin (lue: ylettömän) leivänsyönnin aiheuttama peruspöhö on kaikonnut. Näillä leveysasteilla tähän vuodenaikaan suoritettuna tämä kokeilu on kyllä verottanut kukkaroa hieman tavallista enemmän.

Palaan asiaan kunhan haaste edistyy ja kamerani palaa maailmanmatkaltaan (tämän postauksen kuvakin on oikeasti peräisin omilta viimevuotisilta syntymäpäiviltäni).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti