Vaikka pidän hurjasti sekä hedelmistä että selleristä, niiden yhdistäminen tuntui alkuun vähintäänkin epäilyttävältä. Erica Palmcrantzin ja Irmela Liljan kirjaa Raw food -kirjassa ollut "puuro-ohje" pääsi kuitenkin kokeiluun oltuaan tarpeeksi pitkään näkyvillä keittiössä. Ja kyllä kannatti! Alkuperäisen ohjeen kiivit (vaiko kiivin myrkyt?) aiheuttavat minulla lieviä allergiaoireita, joten hedelmiä vaihdellen ja vihreää spirulinapurkista lisäten olen päätynyt seuraavaan suosikkicomboon:
1 sellerinvarsi
1 pieni päärynä
2 pientä omenaa
1 banaani
2 ananassiivua ja hieman mehua purkista
1 rkl spirulinajauhetta
1 rkl pellavansiemeniä
Kuori hedelmät, heitä kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöritä, kunnes "puuro" on haluamasi paksuista. Itse tykkään sattumista, jolloin sellerin hieman suolaisen maun erottaa hyvin hedelmistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti