lauantai 10. syyskuuta 2011

Ruokaisia kesämuistoja

Järjestelin vihdoin kesällä otettuja valokuvia, ja vastaan tuli tietenkin myös muutama ruoka-aiheinen kuva. Miten se kesä taas vilahtikaan ohi näin äkkiä? Vielä piti grillata viimeistä kertaa siskon luona, syödä aamupalaa sisäpihan nurmikolla, tehdä eväsretki merenrantaan. Nyt termarissa kulkee teetä enää aamujen luennoille, ja eväitä pakataan vain töiden takahuoneessa nautittavaksi. Ulkona (kirjaimellisesti) syöminen tekee ainakin minut sen verran onnelliseksi, että ehkä näistä kuvista on jotain apua syksyn pimetessä.

8.7.2011 kotona Pohjanmaalla. Nautimme 16 hengen joukolla srilankalaisten ystäviemme valmistaman aterian, jonka seuraksi minä kokosin salaatin. Pitkään pöytään katoimme Ultima Thulea ja Muumi-lautaset. Ei ehkä se todennäköisin yhdistelmä, mutta niitä riitti kaikille!

23.7.2011 ravintola Sohwissa Jyväskylässä. Suoraan listalta löytyvä vegaaniburgeri sisältää mm. soijapihvin, kesäkurpitsaa ja tuoreita herkkusieniä. Samana iltana nautitusta ihanasta synttärikakusta otettuja kuvia ei illan emännän mukaan sitten "julkaista missään ruokablogeissa" :)


5.8.2011 ystävien mökillä Tervakoskella. Muurikka-pannulla paistettuna kaikki nyt vain maistuu paremmalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti