![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhchkyZ5rdi1KiE0FuIvX9R5sk6MlzrGMQz2ngwQN9a7WP3a8AnKwnUot-tj5IZ9b3eBGka4P5BxO6wYxQn03Ujgefduppvwj3OVkSu9PTuQSE-mo1D1Z8Y5_Y58ObHSKPp_noOSrew7TUB/s320/soosit.jpg)
En usko että montaa ruokaa, johon ne eivät sopisi! Ohjeet ovat lähes suoraan kirjasta, mutta tiedän ainakin yhden dippiahmatin, joka niitä kaipaa tännekin. Valmistusohje on molempiin yhtä yksinkertainen; heitä ainekset monitoimikoneeseen ja käytä konetta sykäyksittäin kunnes tahna on haluamasi paksuista.
Molemmat säilyvät jääkaapissa suljetussa purkissa pari päivää.
Marinarakastike
2 tomaattia
5-6 aurinkokuivattua tomaattia
0,5 punaista paprikaa
2 tl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta basilikaa
1 yksikyntinen valkosipuli
0,5 tl suolaa
Cashew-kukkakaalijuustoke
1 dl cashewpähkinöitä
n. 100 g kukkakaalia
1,5 rkl sitruunamehua
5 cm purjosipulia
3 tl tuoretta basilikaa
3 tl tuoretta tilliä
1 rkl öljyä
0,5 tl suolaa
nää lähtee perjantaina tortillojen ja turun tyttöjen seurana. jamsk!
VastaaPoistaToivottavasti maistui :)
VastaaPoistamaistui, vielä aamupallakin ruisleivän päällä!
VastaaPoista