tiistai 7. joulukuuta 2010

Pizzamuistoja lokakuulta ja muita ruokajuttuja

Näinpä vain viikot kuluvat ihan huomaamatta. En ole kuollut (nälkään), mutta olo on ollut melko ylityöllistetty viime aikoina. Ruokailut ovat noudattaneet linjaa aamupuuro, lämmin lounas Unicafessa ja hedelmiä tai smoothieta iltapalaksi (ja välillä vähän glögiä ja pipareita töiden takahuoneessa).

Kun vielä puoliso oli viimeiset puolitoista viikkoa kiertämässä Eurooppaa, innostus ruoanlaittopuuhiin on ollut hieman hukassa. Reissaaja palasi eilen kotiin tuliaisinaan jos minkälaista tofupihviä, -nugettia ja -palloa. Näitä pääosin tsekkiläisiä herkkuja maistelimme jo tänään. Veton valikoimissa on yli 30 vegetuotetta joista moni vegaanisia, ja hinnat ovat "hieman" edukkaammat kuin täällä pohjoisessa.

Huomenna on tarkoitus tehdä pizza, ehkä tosin hieman kevyemmin täytetty kuin kuvassa näkyvä lokakuinen överiksi mennyt toverinsa. Montaako täytettä sieltä löytyykään?

2 kommenttia:

  1. vähän aikaa kesti, mutta sain selvitettyä omista tuliaisistani puolet syömäkelpoiseksi.

    VastaaPoista
  2. Joo ei toi tsekki oo munkaan vahvin kieli :D Meil oli kaikki syömäkelpoisia (paitsi yksien soijapihvien rakenne vaan oli vähän ällö). Mut noiden savutofu on parasta, semmosta ihan kiinteetä, melkein kuin jotain kovaa juustoa. Nam.

    VastaaPoista